Airclima zoekt een gedreven servicetechnieker (m/v)

Airclima bouwt kwalitatief hoogstaande koel- en vriesinstallaties voor verschillende sectoren. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van kwalitatieve koelinstallaties. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste monteur.

Ons team? Ons topteam! Je hoort het wel vaker, maar wij zijn het ook écht. Menselijkheid, betrouwbaarheid en collegialiteit, daarop is onze koelbrigade gebouwd. Zo’n team begint bij een goede band tussen collega’s, en die goede band begint bij een eerste, leuke kennismaking! Wij kennen jou nog niet, dus laat ons beginnen met onszelf even voor te stellen.

Wat kan jij van ons verwachten

Wat we van jou verwachten

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur ons zo snel mogelijk je cv en motivatiebrief. Wij nodigen je met plezier uit om boven een kop koffie beter kennis te maken! Tot binnenkort?

Hoe inschrijven? Mail je cv en motivatiebrief naar jobs@airclima.be, of bel +32473840851 voor meer informatie.

Werken bij Airclima

Een job bij Airclima betekent werken voor een bedrijf dat voortdurend investeert in jouw kansen, ontwikkeling en comfort. Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde vertrouwensband tussen werkgever en werknemer de hoeksteen vormt van een goed functionerende organisatie.

Deel deze vacature

Heb je vragen?

Matthias helpt je graag verder!

Ontmoet al enkele collega’s

OLIVER CUVELIE

Projecten

Oliver is nieuwsgierig en altijd bezig. Hij houdt van hard werken, maar maakt altijd tijd voor een leuke grap.

LYNN VAN UYTSEL

Administration - HR

Lynn vertegenwoordigt de ogen en oren van het bedrijf; ze weet van alles wat er gebeurt en kan over alles praten. Ze is altijd bereid om anderen te helpen.

Jan de Baccker

Service

Jan is onze jongste medewerker, maar hij heeft al snel zijn draai gevonden. Hij gaat zorgeloos door het leven en zijn enthousiasme is aanstekelijk.

Word jij onze nieuwe collega?

Binnenkort zou jouw hoofd hierboven ook weleens kunnen staan blinken! Wij zijn steeds op zoek naar nieuw talent. Het enige wat je moet doen, is je kandidaat stellen via ons handig interactief sollicitatieformulier!

Gedreven Servicetechnieker bij Airclima